Кава органічна
В этой секции товар отсутствует.
Ка́ва — напій, що виготовляється зі смаженого насіння плодів — «бобів» кавового дерева. Кава найбільше цінується через виражену збадьорливу дію, завдяки вмісту алкалоїдів кофеїну та теоброміну.
Органічна кава зараз дуже популярна. Її ароматизують різними способами і засобами. Найпростіше - це додати сушену мелену кістку винограду, глоду, тощо. Тут поле для експериментів є великим і все це доступно кожному.
Надати аромат каві можна і з допомогою довготривалого зберігання в ємності, що насичена певним запахом, скажімо в бочці з-під вина чи коньяку. Тоді гарантовано можна отримати алкогольний аромат і навіть смак.
Часто кавові платнтації засаджують різними плодовими деревами, з пахучим цвітом - це вже природня ароматизація. Кава рідкісна і дорога.
Найгірше, як на мене, це використання штучних ароматизаторів. Вони хоч і близькі до натуральних за змістом і надають яскраво вираженого запаху і смаку але синтетика є синтетика. І після тривалого вживання такої кави настає повна відраза і хочеться простої кави, без жодних додатків і смаків з запахами.