» Стаття
Спосіб виробництва сухого розчинного кавового напою

Формула / Реферат1.

Спосіб виробництва сухого розчинного кавового напою на основі ячменю, цикорію і добавки лікувальних рослин, який включає обсмажування ячменю, цикорію і сушіння лікувальних рослин, екстракцію напівфабрикатів, змішування екстрактів і сушіння суміші, який відрізняється тим, що як лікувальну добавку використовують квітки бузини та кропиву або глід та мелісу, або кульбабу, або родіолу рожеву.


2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що при виробництві напою квітки бузини вносять у кількості 4,5-5,5 %, а кропиву - у кількості 8,0-9,0 % від загальної маси напівфабрикатів.


3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що при виробництві напою глід вносять у кількості 8,5-9,5 %, а мелісу - у кількості 2,5-3,5 % від загальної маси напівфабрикатів.


4. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що при виробництві напою родіолу рожеву вносять у кількості 0,3 % від загальної маси напівфабрикатів.



Додаткова інформація

Назва патенту англійською

Method for production dry instant coffee beverage
Назва патенту російською

Способ производства сухого растворимого кофейного напитка
МПК / МіткиМПК: A23F 5/00
Мітки: спосіб, розчинного, сухого, кавового, виробництва, напою

 

NmM4MDU