» Стаття
Спосіб виробництва чипсів із топінамбура

Формула / Реферат

 

Спосіб виробництва чипсів з топінамбура, який включає підготовку топінамбура, миття, різання на дольки/скибки, сушіння та фасування в упакування, який відрізняється тим, що після миття перед різанням бульбоплоди топінамбура піддають додатковому інспектуванню, різання бульбоплодів здійснюють на дольки/скибки товщиною 3-6 мм і сушіння порізаного топінамбура здійснюють у сублімаційній сушарці упродовж 7-10 год. під глибоким вакуумом за остаточного тиску 133,3-13,3 Па і низької температури -40 °C, в якій вологі дольки/скибки топінамбура попередньо заморожують за температури -15…-18 °C і досушують нагріванням гарячою водою за температури 30 °C, після чого продукт подають на попереднє фасування спочатку у паперові двошарові мішки вагою 10 кг, з яких на ваговому дозаторі фасують готовий продукт у герметичні фольгові крафт-пакети місткістю 30-200 гр.

 

Текст

Додаткова інформація

Назва патенту англійською

Method for making topinambour chips

Автори англійською

Stovpyuk Mykhaylo Mykolayovich, Pernak Bohdan Stepanovych

Назва патенту російською

Способ производства чипсов из топинамбура

Автори російською

Стовпюк Михаил Николаевич, Пернак Богдан Степанович

МПК / Мітки

МПК: A23L 1/217

Мітки: спосібчіпсіввиробництватопінамбура

Спосіб виробництва чипсів із топінамбура

Формула / Реферат

 

Спосіб виробництва чипсів з топінамбура, який включає підготовку топінамбура, миття, різання на дольки/скибки, сушіння та фасування в упакування, який відрізняється тим, що після миття перед різанням бульбоплоди топінамбура піддають додатковому інспектуванню, різання бульбоплодів здійснюють на дольки/скибки товщиною 3-6 мм і сушіння порізаного топінамбура здійснюють у сублімаційній сушарці упродовж 7-10 год. під глибоким вакуумом за остаточного тиску 133,3-13,3 Па і низької температури -40 °C, в якій вологі дольки/скибки топінамбура попередньо заморожують за температури -15…-18 °C і досушують нагріванням гарячою водою за температури 30 °C, після чого продукт подають на попереднє фасування спочатку у паперові двошарові мішки вагою 10 кг, з яких на ваговому дозаторі фасують готовий продукт у герметичні фольгові крафт-пакети місткістю 30-200 гр.

 

Текст

Додаткова інформація

Назва патенту англійською

Method for making topinambour chips

Автори англійською

Stovpyuk Mykhaylo Mykolayovich, Pernak Bohdan Stepanovych

Назва патенту російською

Способ производства чипсов из топинамбура

Автори російською

Стовпюк Михаил Николаевич, Пернак Богдан Степанович

МПК / Мітки

МПК: A23L 1/217

Мітки: спосібчіпсіввиробництватопінамбура

 

NzNjMD